Forsiden    Deutsch

Speiderbo ligger 800 meter over havet.
Hytta er de senere år kraftig modernisert og fremstår i dag som ei moderne og komfortabel hytte med stor kapasitet. Hytta har bilvei frem, både sommer og vinter.

Speiderbo ble innviet i 1954. Tomta var en gave fra familien Raukleiv. Hytta ble bygget på dugnad av Larvikspeidere under ledelse av Bjarne Indgjerd.
Hytta har siden vært pusset opp flere ganger, sist gang i 2005.

Hytta eies og driftes i felleskap av Larvikspeiderne.
  40 sengeplasser
Speiderbo har 30 sengeplasser fordelt på fire ulike soverom. Tre av rommene har enkeltkøyer, mens det siste rommet har flatseng. Sovepose må medbringes.
Foto: Morten Stensland Løwe ©


Etter siste oppussing fikk hytta innlagt vann og kloakk og har i dag flere toaletter, handikaptoalett og to bad med dobbel servant og dusj.
Foto: Morten Stensland Løwe ©

kjøkkenet
Kjøkkenet er også nytt og er bygget for å takle 40 overnattingsgjester. Det er utstyrt med dobbel komfyr, oppvaskmaskin og dobbelt kjøle/fryse skap.
Foto: Morten Stensland Løwe ©

stua
Stua er stor og koselig med god plass til å dekke opp både til middag og kaffe. Ekstra koselig blir det selvsagt med fyr på peisen.
Foto: Morten Stensland Løwe ©

Hytta er bygget for aktive gjester. Det er god plass til å henge fra seg turtøy og tørke våte sko. Det er blant annet varmekabler i gangen og på badene.
 
 
akela